monark hero

Utrustning

Köp en ergometer från Monark

Är du i behov av en cykelergometer? Vi är återförsäljare av Monarks ergometrar Monark 939 Novo och Monark 928E. Beställ här och får ergometern levererad till dig.

 

Observera! För tillfället har Monark långa leveranstider och nya modeller av testcyklar beräknas finnas för leverans först i Q3 2024.

Monark 939 Novo

Monark 939 Novo

Monark 939 Novo är mycket lättanvänd och kombinationen av funktion och användarvänlighet har gjort den till en av världens bästa medicinska cykelergometer.

Läs mer om Monark 939 Novo och beställ

Monark cykelergometer 928e

Monark 928E

Den perfekta cykelergometern för arbetsprov, träning och rehabilitering. 928 E är en varvtalsoberoende cykelergometer (konstant effekt oavsett tramphastighet) med lågt insteg och upprätt cykelposition. Bromsbelastningen kan manövreras direkt via displayen eller från en dator.

Läs mer om Monark 928E och beställ

cykelergometer

Konditionstest på cykel

Konditionstest på cykel är det ledande sättet att beräkna kondition i arbetslivet. Testet beräknar maximal syreupptagning och motiverar medarbetare till mer fysisk aktivitet.

Mer om Konditionstest på cykel

 

måltavla

Hälsoprofil

Sveriges ledande tjänst för hälsoundersökningar och strategiskt hälsoarbete på arbetsplatsen, med målet att motivera och skapa insikter till livsstilsförändring. Metoden är förankrad i medicin, fysiologi och beteendevetenskap.

Mer om Hälsoprofil