Plustoo och metoder

Innovativ it-plattform för hälsofrämjande metoder

Våra beprövade metoder är tvärvetenskapligt förankrade i beteendevetenskap, fysiologi och medicin. Med vår innovativa it-plattform Plustoo och vår webbtjänst Todaytoo vill vi att fler ska få motivation att förbättra sin hälsa och främja ett hållbart arbetsliv.

I Plustoo kan du genomföra tester, spara resultat och bearbeta statistik. För dina deltagare har vi utvecklat webbtjänsten Todaytoo där de svarar på frågor om hälsa och arbetsmiljö och ser sina resultat. Tillsammans ger de båda webbtjänsterna en samlad nulägesanalys och hjälper dig i det fortsatta hälsoarbetet framåt.

För att använda våra tjänster behöver du teckna ett abonnemang i Plustoo och beställer sedan så många tester som du behöver till dina deltagare. Du kan enkelt fylla på med fler tester när du behöver.

Hälsoprofil

Sveriges ledande tjänst för strategiskt hälsoarbete på arbetsplatsen, med målet att motivera och skapa insikter till livsstilsförändring. Metoden är förankrad i medicin, fysiologi och beteendevetenskap.

Mer om Hälsoprofil

 

Konditionstest på cykel

Konditionstest på cykel är det ledande sättet att beräkna kondition i arbetslivet. Testet beräknar maximal syreupptagning och motiverar medarbetare till mer fysisk aktivitet.

Mer om Konditionstest på cykel

”Vår mission sedan 1976 är att utveckla hälsofrämjande metoder och tjänster som motiverar människor till en hälsosammare livsstil och ett friskare arbetsliv. ”