Podd / 18 februari 2022 / 2 min läsning

”Kan vi förvänta oss något av arbetsmarknadsministerns uppdrag kring sanktionsavgifter och företagshälsovårdens uppdrag?”

Avsnitt från podden Allt är arbetsmiljö

HPI presenterar och stöttar podden Allt är arbetsmiljö som är en oberoende podd för dig med intresse av arbetsmiljöfrågor. Du kanske arbetar inom företagshälsa, HR, som chef eller är skyddsombud.

I ”Allt är arbetsmiljö” varvas fakta med trend- och omvärldsspaning kring aktuella ämnen med fokus på kunskap kring det breda och djupa området arbetsmiljö. Intressanta gäster ger perspektiv och varje avsnitt är ca 30 minuter. Podden är oberoende och drivs av Stefan Persson.

Avsnitt 14: ”Kan vi förvänta oss något av arbetsmarknadsministerns uppdrag kring sanktionsavgifter och företagshälsovårdens uppdrag?”

Stefan Persson och Claes Björkman spanar och diskuterar högt och lågt kring uppdraget och förväntningar på vad som ska komma till sommaren från regeringens utredare. Det diskuteras också kring motivation 3.0 i arbetslivet och tankar om främjande och förebyggande arbete samt i vilken riktning företagshälsobranschen är på väg. Avsnittet är en rekapitulation av de tretton tidigare avsnitten med en framåtblickande horisont.