Nyhet / 20 mars 2020 / 3 min läsning

Använd våra digitala tjänster och genomför Hälsoscreening online

Vi på HPI jobbar som vanligt, men just nu från hemmakontoren. De senaste veckorna har vi fokuserat på vidareutveckling av de tjänster ni levererar till era kunder. I den nya webbtjänsten Plustoo.com kan du arbeta med deltagarna i Hälsoscreening och Hälsoprofil även utan fysiska möten.

För påbörjade projekt med Hälsoprofiler där deltagare redan har svarat på frågorna – fortsätt med Hälsoprofiler.

Vi har nu gjort det möjligt att bearbeta statistik från Hälsoprofilen även om den inte är fullt genomförd. På så sätt kan ni ändå presentera statistik för arbetsgivare även om deltagaren inte har kommit till ett fysiskt möte och ni inte har mätt vikt, blodtryck, midjemått och genomfört ett Konditionstest.

Även om ni inte har genomfört mätningar och konditionstest så kan ett hälsokonto skapas till deltagaren. Använd hälsokontot som utgångspunkt för ett hälsosamtal via telefon/video.

I den nya webbtjänsten Plustoo.com finns deltagarens resultat presenterade på samma sätt som på hälsokontot. För hälsosamtal via telefon/video är det därför utmärkt att använda Plustoo.com.

För inbokade men inte påbörjade projekt med Hälsoprofiler – genomför Hälsoscreening och följ upp med hälsosamtal via telefon eller video.

Hälsoscreeningen är utvecklad och valideras kontinuerligt mot Hälsoprofilen. Hälsoscreeningen identifierar deltagare i frisk- och riskgrupp och ger också ett unikt gruppresultat för maximal syreupptagning. Deltagaren kan direkt efter att hen besvarat frågorna skapa ett eget hälsokonto på Todaytoo.se. För deltagare som redan har ett hälsokonto är det bara att lägga till resultatet.

Använd Plustoo.com för att genomföra Hälsoprofiler, Konditionstest, Hälsoscreening

De senaste åren har vi utvecklat webbtjänsten Plustoo.com och nu kan ni genomföra Hälsoprofiler, Konditionstester och Hälsoscreeningar med hälsosamtal i Plustoo.com. Vi rekommenderar att du använder den senaste versionen av webbläsaren Google Chrome när du arbetar i Plustoo.com.

I Plustoo.com presenterar vi resultaten på samma sätt som på deltagarens hälsokonto vilket underlättar hälsosamtal via telefon eller video. Det är också lättare att jämföra flera tester för att se deltagarens utveckling. Logga gärna in på www.plustoo.com med ditt BankID och se hur det ser ut. I utbildningsläget kan du testa utan kostnad.