Nyhet / 26 oktober 2021 / 3 min läsning

En bättre hälsa och ett hållbart arbetsliv

Från HPI:s konvent 6 okt 2021

Vi har en gemensam utmaning – hur kan vi tillsammans göra företagshälsan till en starkare och mer strategisk partner till Sveriges arbetsgivare? Hur kan vi tillsammans på ett ännu bättre sätt bidra till ett hållbart arbetsliv, där människor är friska och orkar jobba? Så inledde vår vd Peter Wallin vårt konvent “En bättre hälsa och ett hållbart arbetsliv” den 6 oktober.

Vi samlade över 120 personer från svenska företagshälsobranschen och några av landets främsta forskare föreläste. Vi vill se konventet som ett startskott för ett större sammanhang där vi tillsammans vill ta oss an den här gemensamma utmaningen.

bättre hälsa
”För dig som inte kunde delta har vi sammanfattat föredragen som du kan ladda ner här nedanför. ”

Bättre hälsa och ett hållbart arbetsliv (pdf)

Citat från utvärderingen av dagen:

“Jag kan i stort sett använda allt innehåll i mitt arbete inom företagshälsa, såväl forskning, tidigare erfarenheter från föreläsare, all pepp och motivation att hjälpa oss jobba på det sätt vi vet att jobbet ska göras, positivism framåt vad gäller era nya tjänster. “

“Motiverar mig inför hälsosamtalen med våra kundanställda. Att ha på fötterna, ta del av ny forskning och veta att ny forskning görs och vidareutvecklar området som vi dagligen arbetar med. Våra kunders arbetsliv och hälsa.”